Praktisk information

Patientsikkerhed

Tilsyn & datapolitik

På baggrund af Persondataforordningen ligger her Frederikssund Fysioterapis persondatapoltik, så du som patient ved, hvordan vi håndterer dine personlige data. Politiken kan læses i pdf-format.

Se persondatapolitik​

Utilsigtede hændelser

Når noget går galt i sundhedsvæsenet taler man om en utilsigtet hændelse. En utilsigtet hændelse er en begivenhed, som medfører skade eller risiko for skade.

Hændelsen er utilsigtet, fordi de sundhedspersoner, der er involveret, ikke har til hensigt at skade andre. Utilsigtede hændelser kan ske, hvis der f.eks er mangler i sikkerhedssystemer, problemer med teknisk udstyr og apparatur, uhensigtsmæssige forhold i tilrettelæggelse af arbejdet, misforståelser eller tab af information ​

Styrelsen for Patientsikkerhed har en nærmere beskrivelse her

Tilsyn - ​Styrelsen for patientsikkerhed

​Styrelsen for patientsikkerhed har i 2017 udført stikprøvevis tilsyn med fysioterapiklinikker. Du kan læse mere om det på styrelsens hjemmeside.

​​

Anders Hvid har været udtaget og fået gennemført tilsyn. Han har fået den bedste bedømmelse: "Ingen forhold af betydning for patientsikkerheden".

Se tilsynsrapporten


Maria Mazanti har ligeldes været udtaget og fået gennemført tilsyn. Hun har fået bedømmelsen: "Ingen forhold af betydning for patientsikkerheden".

Se tilsynsrapporten

Book tid online​

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!


Vær opmærksom på at der ikke må bestilles tid online, når du skal i et nyt forløb hos os.​ Ring da til os på 47 31 23 22 for at booke tid til behandling.

Handicapforhold

Indgangen ligger i stueplan med direkte kørestolsadgang, automatisk døråbner samt handicaptoiletter. Der er elevator til træningsfaciliteter på 1. sal. 

Der er 3 handicap-parkeringspladser foran indgangen.

Medlem af Danske Fysioterapeuter

Telefontider

Fredag d. 5 januar lukker klinikken kl. 13.

Mandag​

08.00 - 15.00

Tirsdag​

08.00 - 15.00

​​​Onsdag​

08.00 - 15.00

Torsdag​

08.00 - 14.00

Fredag​

08.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Frederikssund Fysioterapi ApS​

​Frederiksværkvej 20D

3600 Frederikssund

- Find vej med Google Maps

CVR: 28845367​

Telefon: 47 31 23 22

E-mail: info@fredfys.dk

-->